Porudžbine

Cene proizvoda na sajtu su jasno uočljve, iskazane u dinarima sa obračunatim PDV-om i važeće su u trenutku Vaše porudžbine. Cene proizvoda su podložne promeni u skladu sa poslovnom politikom i tržišnim okolnostima sve do potvrde porudžbine, odnosno kupovine. Apoteka garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene nakon potvrde porudžbine. Apoteka zadržava pravo da promenu cena pojedinih artikala iz ponude realizuje na dnevnom nivou, a sve u cilju obezbeđivanja pogodnosti kupcu tokom trajanja promotivnih perioda, o čemu će kupac biti jasno i blagovremeno informisan.

Lično preuzimanje

Proizvode poručene na sajtu moguće je preuzeti lično, bez troškova dostave u Apoteci na Novom Beogradu. Sve porudžbine poslate do 14h mogu se preuzeti istog dana posle 17h, a porudžbine poslate nakon 16h, vikendom ili na dane praznika se mogu preuzeti prvog sledećeg radnog dana posle 17h. Plaćanje se vrši u apoteci prilikom preuzimanja.

Dostava i plaćanje

Dostava na adresu se vrši na teritoriji Srbije, putem službe PostExpress-a, a troškove snosi kupac u skladu sa važećim cenovnikom. Za porudžbine sa iznosom preko 2500 dinara isporuka je besplatna. Porudžbine poslate do 16h radnog dana se šalju isti dan, a porudžbine poslate nakon 16h, vikendom ili na dane praznika se šalju prvog sledeće radnog dana. Plaćanje se vrši gotovinski (pouzećem), kuriru PostExpress-a prilikom isporuke. Plaćanjem pošiljke, smatra se da je ista uspešno isporučena.

O svakoj promeni statusa porudžbine kupac će biti obavešten, odnosno Apoteka zadržava pravo da i nakon slanja potvrde o poručenim proizvodima, otkaže deo ili kompletnu porudžbinu u slučaju da proizvod trenutno nije na stanju, o čemu će putem e-mail-a informisati kupca.