Uslovi kupovine

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove.

Svaka poseta našem sajtu odnosno internet prodavnici www.viso2sociva.rs, korišćenje njegovog sadržaja kao i kupovina, podleže ovim Uslovima i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupanjem i korišćenjem internet prodavnice, znači da ste ove Uslove pročitali, u potpunosti razumeli i iste prihvatili u celosti.

Dobrodošli na sajt internet prodavice www.viso2sociva.rs koja korisnicima (u daljem tekstu ”Korisnik”) omogućavaju kupovinu Number 1 linije proizvoda, kao i korišćenje sadržaja ovog portala. Korišćenjem bilo kog dela portala, Korisnik prihvata da se istim služi isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Internet prodavnica www.viso2sociva.rs je u vlasništvu Apoteke Jagoda, Uroša Martinovića  7, Novi Beograd (u daljem tekstu “Apoteka”)

Apoteka  može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta.

Privatnost korisnika

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o Korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaši podaci: ime i prezime, adresa i adresa dostave, e-mail adresa, broj telefona i izjava da ste stariji od 18 godina. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Svi podaci o Korisnicima, uključujući i podatke o IP adresama sa kojih Korisnik pristupa portalu se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti i u obavezi su da istima upravljaju u svemu saglasno odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018 od 13.11.2018. godine).

Odricanje od odgovornosti

Sadržaj i informacije dostupne na sajtu ne mogu biti shvaćene kao zamena za lekarski pregled, niti za konsultaciju farmacuta. One treba da se koriste kao vodič, a ne kao konačan profesionalni medicinski savet. Informacije na sajtu ne služe za postavljanje dijagnoze, već imaju opštu informativnu svrhu i ne smeju da budu zamena za profesionalni medicinski savet, evaluaciju i negu od strane vašeg lekara, farmaceuta ili drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika.

Sve informacije o proizvodima ponuđenim na internet prodavnici preuzete su sa deklaracije proizvoda, unutrašnjeg uputstva ili su preuzete iz materijala proizvođača (brošure, lifleti, tehničke specifikacije). Fotografije objavljene na sajtovima ne moraju u potunosti odgovarati fizičkom izgledu proizvoda.

Podstičemo Vas da konsultujete i druge izvore i potvrdite informacije sadržane u okviru navedenih sajtova. Ukoliko sumnjate na određene simptome, zakažite pregled kod Vašeg lekara. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata, opravdanosti ili načina korišćenja pojedinog preparata posavetujte se Vašim lekarom ili farmaceutom. Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lekove, pre izbora preparata posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Cene na sajtu su jasno uočljve i iskazane u dinarima sa obračunatim PDV-om i važeće su u trenutku Vaše porudžbine. Cene proizvoda su podložne promeni u skladu sa poslovnom politikom i tržišnim okolnostima. Proizvodi su podložni promeni cena sve do potvrde porudžbine, odnosno kupovine. Apoteka garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene, nakon potvrde porudžbine. Apoteka zadržava pravo da promenu cena pojedinih artikala iz ponude realizuje na dnevnom nivou, a sve u cilju obezbeđivanja pogodnosti Kupcu tokom trajanja promotivnih perioda, o čemu će Korisnik biti jasno i blagovremeno informisan. O svakoj promeni statusa porudžbine Korisnik će biti obavešten, odnosno Apoteka zadržava pravo da i nakon slanja potvrde Korisniku o poručenim proizvodima, otkaže deo ili kompletnu porudžbinu u slučaju da proizvod trenutno nije na stanju, o čemu će putem e-mail-a informisati Korisnika.

Naručivanje preko internet prodavnice mogu izvršiti samo punoletne osobe. Ne prihvata se odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

Reklamacije

Reklamacije na robu prihvatamo u roku od 10 dana od datuma prijema robe, i to samo u slučaju:

  • Roba koju ste primili ne odgovara poručenoj robi
  • Rok trajanja je istekao

Kupac može da uputi žalbu usmenim ili pismenim putem, telefononom ili e-mailom na adresu prodaja@viso2sociva.rs u roku od 15 dana od dana kupovine kao i da za predmetnu robu dostavi dokument porudžbine. U slučaju otvorenog originalnog pakovanja ili korišćene robe nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

Prilikom kupovine garantujete da znate koje kontaktno sočivo vam je neophodno i da je ono prepisano od strane stručnog lica. U slučaju pogrešno upisane adrese ili drugih ličnih podataka nismo dužni da uspešno dostavimo poručenu robu.